...και το ταξίδι συνεχίζεται!

70 χρόνια χωρίς τροφή και νερό!

2014-12-08 10:53

Ινδοί επιστήμονες παραμένουν έκπληκτοι μετά από δύο εβδομάδες ιατρική έρευνα για τον 83χρονο Ινδό ασκητή-διαλογιστή, ο οποίος υποστηρίζει ότι πάνω από 70 χρόνια, δεν λαμβάνει τροφή και νερό!




Το όνομά του είναι Gianni Prahlad και μετά τη δημοσιοποίηση του «προβλήματός» του, εισήχθη στο νοσοκομείο Ahmedabad της Ινδικής πολιτείας Γκουτζαράτ, όπου οι ιατροί για να τον πιστέψουν άρχισαν να κάνουν δοκιμές, να διαπιστώσουν κατά πόσο λέει την αλήθεια αυτός ο άνθρωπος. 

Κατά τη διάρκεια της παρατήρησης του, ο ασκητής με τα μακριά γένια έζησε όχι μόνο χωρίς τροφή και νερό αλλά δεν πήγε και στη τουαλέτα για ούρηση και αφόδευση. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο εβδομάδων, η μόνη του επαφή με το νερό ήταν για να πλύνει τα χείλη του. 

«Δεν καταλαβαίνουμε πώς είναι δυνατόν κάποιος να επιβιώσει χωρίς ούρηση και αφόδευση», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Δρ. Sudhir Shah, Νευρολόγος από την 30μελή ομάδα της ιατρικής ερευνητικής ομάδας του Υπουργείου Υγείας της Ινδίας, και συνέχισε: «Είναι μια καλή ευκαιρία να ανακαλύψουμε τρόπους επιβίωσης σε περίπτωση φυσικών καταστροφών και αποστολών σε μη βιώσιμους χώρους (διάστημα)».

Το πείραμα ξεκίνησε από περιέργεια αλλά όσο περνούν οι μέρες διαπιστώνεται πως ο άνθρωπος αυτός λέει την αλήθεια.

Μετά από αυτήν την έρευνα ο Gianni Prahlad επέστρεψε στη γενέτειρά του (πολιτεία Γκουτζαράτ) και επαναλαμβάνει τις δραστηριότητές του με διαλογισμό.  

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως μέσα από διαλογισμό ο Κύριος τον ευλόγησε σε ηλικία οκτώ ετών. Και από τότε έχει να φάει. Δεν έχει σκεφτεί ποτέ το φαί, ούτε το νερό…

«Το πνεύμα μου, τρέφει τα όργανα του σώματός μου» λέει, ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν πάσχει από καμιά ασθένεια.

Σύμφωνα με το Δρ. Shah, η ενέργεια του Prahlad δεν προέρχεται από την τροφή και το νερό, αλλά πιθανών από κοντινές πηγές ενέργειας, μεταξύ των οποίων και ο ήλιος. 

Τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνας, σύμφωνα με τους ειδικούς, θα γίνουν γνωστά σε περίπου σε δύο μήνες.

Πηγή:  Daily Telegraph

Πίσω

Αναζήτηση στο site

© 2013 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα