...και το ταξίδι συνεχίζεται!

Νέα

Αλήθειες και ψέματα για το γάλα

2014-05-10 11:12
Τι είναι η παστερίωση και πόσα είδη υπάρχουν; Πρόκειται για τη θερμική επεξεργασία την οποία υφίσταται το νωπό γάλα, προκειμένου να καταστραφούν παθογόνοι μικροοργανισμοί που απειλούν την υγεία μας και να επιμηκυνθεί η διάρκεια «ζωής» του. Υπάρχουν δύο είδη: η χαμηλή ή ήπια...
>>

Ποιες είναι οι ώρες κοινής ησυχίας?

2014-04-28 15:08
Σύμφωνα με τη Αστυνομική Διάταξη 3 του 1996 οι ώρες μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας είναι οι ακόλουθες: Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00. Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και...
>>

Πασχαλινά αυγά με φυσικές βαφές

2014-04-18 14:21
  Τα παλιά τα χρόνια, οι νοικοκυρές έβαφαν τα αυγά, τυλίγοντας γύρω τους τα φλούδια από το κρεμμύδι.  Χρειάζεστε μόνο την εξωτερική, ξερή φλούδα του κρεμμυδιού, όχι τη σάρκα του κρεμμυδιού. Τυλίξτε τις φλούδες του κρεμμυδιού γύρω από τα αυγά και στερεώστε τις με ένα λαστιχάκι ή...
>>

Ήθη και έθιμα του Πάσχα

2014-04-15 21:45
Της Φρόσως Βαρβάρας Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, το Ελληνικό Πάσχα έχει ιδιαίτερο παραδοσιακό χρώμα και χαρακτηριστική αίσθηση. Έχει τη δική του σφραγίδα, αξία και ποικιλία που έχει τις ρίζες του σε παραδόσεις αιώνων. Κάθε περιοχή της Ελλάδας γιορτάζει την ημέρα του Πάσχα, αναβιώνοντας παλαιά έθιμα,...
>>
<< 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>

Αναζήτηση στο site

© 2013 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα