...και το ταξίδι συνεχίζεται!

Μάθημα ζωής

2013-03-23 20:20

 

​Η συγκλονιστική ιστορία του Iram Leon σπαράζει καρδιές.

Η δύναμη της ψυχής του δίνει μαθήματα ζωής, αφού σήμερα είναι 32 χρόνων έχει κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο και σύμφωνα με τους γιατρούς του υπολογίζεται ότι στην καλύτερη περίπτωση θα ζήσει μέχρι τα σαράντα.

Όμως εκείνος δεν το βάζει κάτωΈλαβε μέρος στον μαραθώνιο Γκάσερ το περασμένο Σάββατο στο Μπόμοντ του Τέξας σπρώχνοντας το καροτσάκι της 4χρονης κόρης του γιατί μέχρι το τέλος της ζωής του δεν θέλει να την αποχωρίζεται ούτε στιγμή!

Η αρρώστια του έχει επηρεάσει όλους τους τομείς της ζωής του, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας, της οδήγησης και της άσκησης.

Ωστόσο στο μαραθώνιο Γκάσερ του περασμένου Σαββάτου -μια διαδρομή 42.195 χιλιομέτρων- βγήκε πρώτος ή μάλλον δεύτερος όπως του αρέσει να λέει, πίσω από την κόρη του Κιάνα.

472395_cancer.jpg
Ο Iram πήρε το χρυσό κάνοντας την κούρσα σε 3 ώρες, 7 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα.

win2.jpg
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η επιτροπή του αγώνα είχε απορρίψει τέσσερις φορές το αίτημα του Leon να τρέξει στο μαραθώνιο μαζί με την κόρη του.

win3.jpg
Ο ίδιος δήλωσε μετά την νίκη του: «Όταν έρθει η ώρα να αποχαιρετίσω αυτή τη ζωή, το μοναδικό πράγμα που δεν θα χρειαστεί να πω είναι: μακάρι να είχα περάσει περισσότερο χρόνο με το παιδί μου».

πηγή: https://www.star.gr

Πίσω

Αναζήτηση στο site

Φωτο που χρησιμοποιείται υπό το Creative Commons www.Photobotos.com  © 2013 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα